Het seizoen is weer begonnen

Ruim 3 maanden is het al weer geleden dat er vrolijk over het groene gras werd gedraafd. Rennen achter een bruine ronde bal, 22 volwassen mannen, het is eigenaardig. Tel daarbij nog een man in het zwart met een fluit en het circus is compleet.

Drie maanden waarin het gras weer groen kon worden, de sprietjes vers uit de grond kwamen en de maaimachine geolied moest worden. Vandaag dan weer de eerste oefenwedstrijd op het eigen complex aan de Sweelincklaan. De oranje shirtjes waren weer fris gewassen, de haren netjes kort geknipt en het publiek was in groten getalen komen opdraven.

De grappen en grollen langs de zijlijn waren weer manifest, in het veld werden de nodige fouten gemaakt, kreten geslaakt, gemopperd. Maar iedereen deed zijn best en dat er bij toeval een paar doelpunten vielen, ach dat was gewoon meegenomen.

Uiteindelijk werd het via een dubieuze strafschop 1-2 voor Meerburg, maar echt belangrijk was dat niet. Na afloop krreg de bierpomp ook weer een goede doorsmeerbeurt en zo ging iedereen weer happy naar huis.

Komende dinsdagavond moeten de jongens van Bernardus op bezoek bij Woubrugge voor de eerste bekerwedstrijd. Het echie dus, verschuilen kan niet meer.

Gelukkig, het voetbalseizoen is weer begonnen.

b_foto_06.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.