Een weekje vakantie

Een weekje vrij en dan is de eerste dag een prachtige herfstdag. Heerlijk weer om op de fiets eens naar Leiden te gaan en daar een lekker biertje (een Weihenstephaner) te drinken op het terras van sociëteit De Burcht. Hartje Leiden, met alle historie om je heen, genieten van alle zonnige mensen en warempel, er stond ook nog een zanggroepje allerlei wereldliedjes te zingen op het Burchtplein.

Door de polder terug

Een weekje vrij, waarin Trix en ik allerlei dingen gaan ondernemen. Zoals vanavond naar het concert van Chuck Prophet in de Q-bus in Leiden. Chuck Prophet is een door de wol geverfde muzikant, die perfecte Americanamuziek maakt. Begonnen als leider van Green On Red, een succesvolle band in de jaren 80, toert hij tegenwoordig met zijn vrouw Stephanie Finch en zijn band Mission Express langs ‘s heren dreven.

Hieronder vind je een video opname die ik maakte bij een eerder bezoek van Chuck Prophet aan Leiden.

Morgen staat een bezoek aan Zaandam op het programma, waar een aantal collega’s meelopen in de Dam tot Damloop en waarvoor ik een VIP-kaart van een sponsor heb. Lekker natafelen en naborrelen in een mooie sponsortent, dat lijkt me wel wat.

De rest van de week ben ik bezig met de Implementatieweek 2009, een platform voor lezingen, workshops en ontmoetingen over implementatie en communicatie in Utrecht. Ik ben erg benieuwd naar alle verschillende invalshoeken en denk dat het erg leuk gaat zijn. Ik hou jullie op de hoogte van alles.

Verder kansen om musea te bezoeken en lekker rustig aan te klooien, wat wil een mens nog meer.

3 gedachten over “Een weekje vakantie

  1. Heerlijk om er zomaar onbekommerd een weekje tussenuit te knijpen. Je opname van Chuck Prophet is ook wat geluid betreft eigenlijk best goed voor een videotoestel.

  2. Geniet ervan beiden! De dam tot damloop was een groot succes hoorde ik op de radio. Trouwens zo’n Weihenstephan moet ik toch ook eens proberen. Ziet er lekker uit!

  3. Heerlijk zo’n weekje vakantie in deze tijd en nog geluk met het weer.
    Ben helaas niet geweest naar de Qbus was het wel van plan maar was behoorlijk gebroken.
    Dus maar even verstandig geweest en lekker thuis gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *