Een briljant stopmotion filmpje

Af en toe vindt je prachtig werk op YouTube. Via Twitter werd ik op dit filmpje, gemaakt met stop-motion, gewezen. Gemaakt door David Ellis en Blu. Werkelijk een genot om te kijken naar de enorme creativiteit die hier aan de dag wordt gelegd. Bekijk het vooral op groot scherm dan is het nog indrukwekkender.

4 gedachten over “Een briljant stopmotion filmpje

  1. Ik moet dit filmpje in 2 delen bekijken want anders wordt ik tuurelauurs (had het advies letterlijk genomen en zat op mijn 24 inch monitor te kijken). Wel kunstig, inderdaad. Zullen heel wat uurtjes inzitten van de maker. En . . hoe kom je erop. Al zou ik het kunnen, ben er bedenkelijk dan toch te lui voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *