Een briljant stopmotion filmpje

Af en toe vindt je prachtig werk op YouTube. Via Twitter werd ik op dit filmpje, gemaakt met stop-motion, gewezen. Gemaakt door David Ellis en Blu. Werkelijk een genot om te kijken naar de enorme creativiteit die hier aan de dag wordt gelegd. Bekijk het vooral op groot scherm dan is het nog indrukwekkender.

4 comments

  1. Ik moet dit filmpje in 2 delen bekijken want anders wordt ik tuurelauurs (had het advies letterlijk genomen en zat op mijn 24 inch monitor te kijken). Wel kunstig, inderdaad. Zullen heel wat uurtjes inzitten van de maker. En . . hoe kom je erop. Al zou ik het kunnen, ben er bedenkelijk dan toch te lui voor.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.