Wonderwall

Soms kom je op je weg over het internet van die bijzondere dingen tegen. Zoals deze ‘Wonderwall” van het Japanse bedrijf Wonderwall. Een bedrijf dat interieurs ontwerpt voor winkels, concepten daarvoor bedenkt, hele winkelinrichtingen doet. Opgericht door Masamichi Katayama.

Op zich is de website al een wonderwall maar klik hier een daar eens zo’n winkel aan en verbaas je over alle winkelconcepten. Tijdens de Implementatieweek, een aantal weken geleden, ging één van de workshops onder andere hierover. Rob Adams van het bedrijf Six Fingers vertelde over hoe je in het buitenland nog concepten kunt vinden die je bij voorbeeld kunt doorvertalen naar andere branches. Hij illustreerde dat met mooie voorbeelden.

Wellicht zitten er onder de lezers nog mensen, die een eigen onderneming willen starten. Kijk, geniet en huiver van al het schoons.

3 gedachten over “Wonderwall

  1. De Wonderwall is wonderschoon gemaakt. Schitterende site. Heb zo hier en daar wat aangeklikt. Ook hier weer: prachtige zaken, strak, modern, maar ooki koel en zakelijk. Ik mis b.v. de warmte, de gezelligheid die een chocolaterie toch best een beetje mag uitstralen.

  2. Sorry,
    Gezien de vele reacties op mijn log van gisteren moet ik even een plakkertje sturen.

    Enorm bedankt voor het medeleven, ik weet zeker dat dit de ongelukkige ouders heel veel plezier zal doen en steun kan bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *