Hoe mooi is mooi, Rufus Wainwright

In 1973 werd hij geboren, zoon van Loudon Wainwright III en Kate McGarrigle. Ik heb het dan over Rufus Wainwright, broer van Martha Wainwright. Ouders vroeg gescheiden, desalniettemin een enorm muzikale familie.

Rufus bracht dit jaar zijn meesterwerk uit, een live optreden in het Pabst Theater in Milwaukee. De plaat heet niet voor niets “Milwaukee at Last!” en laat horen hoe subliem hij zijn muziek vertolkt, samen met een groots orkest en een uitmuntende band. Briljante muziek van een ongeĆ«venaarde songwriter, groots showman met een superb gevoel voor live optredens.

Luister naar “Sanssouci” en huiver.

images

2 gedachten over “Hoe mooi is mooi, Rufus Wainwright

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *