De Herman Willem als acteur

Ik meldde al in een eerder blog dat vrouw Trixenblixen en ik aanwezig waren bij de officiële opening van het Try Out Festival op Leiden Centraal Station.

Welnu, dat feit is niet geheel onopgemerkt gebleven want de bekende Leidse blogger ‘Leidse Glibber’ heeft daar een filmpje van gemaakt. En in dat filmpje mogen Trixenblixen en ik (zei de gek) figureren. Zo begint er weer een geheel nieuwe carrière voor de Herman Willem, waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn.

Hieronder het filmpje van het Sireneorkest van de Veenfabriek met de fanfare, bestaande uit leden van de Band of Liberation.

De eerste die mij spot en dit meldt op dit blog krijgt een “herkenningsoorkonde” van de Herman Willem Herkenningsstichting (uiteraard is de Leidse Glibber van deelname uitgesloten). Geef maar aan in welke minuut Herman Willem voorkomt en of Trixenblixen links of rechts van hem staat.

 

One thought on “De Herman Willem als acteur

  1. Ja het is moeilijk vandaag de dag goede figuranten te vinden, fijn dat je even was gekomen.
    Alleen toen ik je vanmiddag uit die limousine voor de Trianon zag stappen met 6 bodyguards om je heen, dacht ik een beetje overdreven 3 bodyguards had toch ook gekund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: