En de oplossing is….

de Rijnstraat. Een paar dagen geleden meldde ik dat de HW en zijn eega waren wezen kijken naar een tweede woning in Leiden. Vanwege de wens om weer in die mooie grachtenstad te gaan wonen.

En die tweede woning staat dus in de Rijnstraat. In het gedeelte tussen het Levendaal en het Plantsoen. Niet veel mensen hadden dit goed geraden. De Rijnstraat is op zich een leuk straatje met een heel mooi stukkie groen vlak naast de deur.

De woning is wat minder dan die in de Caeciliastraat, maar die laatste was volgens mij flink opgeknapt. Maar het huis in de Rijnstraat is weer wat groter.

Betekent wel dat er meer moet gaan gebeuren. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt zeg ik maar.

Vanmiddag ga ik de inschrijfpapieren inleveren. Van de woning in de Caeciliastraat heb ik niets meer gehoord, dus ik ga er vanuit dat een andere gelukkige de loting heeft gewonnen. Jammer, maar zo gaat dat met loterijen.

7 thoughts on “En de oplossing is….

 1. Die straat had tot een paar jaar geleden een ‘beruchter’ naam ivm het daar plaats vindende nachtleven. Dat is daar nu voorbij , dacht ik. En als jullie er komen wonen, wordt het er natuurlijk helemaal top.

 2. Hoi HW

  Sfeervol is zo’n straatje wel, met die herfstbladeren op de grond. De nieuwbouw past ook goed in de omgeving als je het mij vraagt.

  Succes
  zazen

 3. Zo, zazen is de eerste hier om zijn felicitaties uit te spreken. Hij heeft zojuist vernomen dat HW en Tdixie de woning toegewezen hebben gekregen.

  Gefelilciteert beiden met dit heuglijke nieuws!

  HW back in town!

  zazen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: