Een nieuw thema, ja, weer één

Written by:

Al weer een nieuw thema, zul je denken. Ja, geef het maar toe, zeg maar rustig dat je er tureluurs van wordt. Wil je rustig dit blog lezen, is er weer een ander uiterlijk. Dat is toch om moedeloos van te worden!
Precies, dat vind ik ook. Maar tegelijk hou ik ook van verandering en ben ik altijd op zoek naar mooie nieuwe ontwerpen. Zoals deze dus, Neutra geheten en gemaakt door maxxu. Een simpel en elegant ontwerp met de nadruk op de typografie, zegt-ie zelf. Goed leesbaar, en met enkele fijne kleuraccenten. En daar ben ik het helemaal mee eens. Vandaar!

2 reacties op “Een nieuw thema, ja, weer één”

  1. De Repel avatar
    De Repel

    Ik vind het een mooie layout. Rustig en lekker leesbaar

  2. tagrijn avatar
    tagrijn

    Zier er inderdaad mooi strak uit. De vraag is misschien toch wel waar je alle links laat als je ieder onderwerp onder de header zet. Wordt dat dan niet onrustig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: