Een weekje Londen (Day Seven – the Last Day)

Written by:

Russell Square

Sneller voorbij dan gedacht moesten HW en eega al weer afscheid nemen van die immens grote metropool Londen. Een interessante stad, volop vibrerend van actie en levendigheid.

Heerlijk om daar een weekje in te mogen zitten, proeven, ruiken, voelen, zien wat zo’n metropool is. Hier nog een foto van Russell Square, prachtig gelegen tussen grote oude gebouwen. Er gebeurt van alles in zo’n park, zoals een training van kickboksende dames. Eekhoorntjes, die vrijelijk rondhuppelen door het park. Nieuwsgierig als de neten, eten gewoon uit je hand en komen ook recht op je af om  te zien of je nog wat hebt te makken.

Parken zoals het Vondelpark, maar dan met veel minder toeristen maar gewone stadsbewoners, die even van de zon willen genieten. Oude dametjes, jonge mannetjes, stelletjes, echt van alles. Er was ook nog een danseres, die met haar trainer aan het oefenen was.

In mijn vorige blog schreef ik al over het eten in de Marquis of Cornwallis, die prachtige pub vlakbij Russell Square en het hotel waar we verbleven.

Diner at the Marquis of Cornwallis

Hier een foto van de maaltijd die we daar nuttigden. Uiteraard met een flinke pint bier er bij, dat hoort.

En toen was het tijd om de koffers te pakken, met de metro richting Liverpool Street Station te gaan en dan de trein te pakken naar vliegveld London Stansted. Ruim drie kwartier met de trein, door het groene Engelse landschap, langs pittoreske dorpjes en watertjes.

Easyjet in de bocht

Aldaar aangekomen bleek het boarden nog niet zo eenvoudig te zijn, want op het platform stond een vliegtuig van Easyjet met drie brandweerwagens erom heen. Daardoor liepen onze terugreis een vertraging op van ruim een uur. Maar verder verliep de reis voorspoedig.

But, London, we’ll be back!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: