Vandaag trouwen @_Caryn en @manmetbril

Die prachtige stad Leiden mag vandaag getuige zijn van het huwelijk van  @_Caryn en @manmetbril. Beiden zijn verwoede twitteraars, die veel, heel veel via dit nieuwe medium vertellen. Over zichzelf, over wat ze leuk vinden, over wat ze doen, over wat ze vinden. En ze hebben een hele schare volgers verzameld, die graag hun tweets lezen en vaak ook reageren.

Twitteren begint langzamerhand de nieuwe manier te worden van netwerken, je eigen kring van kennissen uit te breiden. Jawel, zult u dan zeggen, maar dat is toch allemaal alleen maar ‘ virtueel’. Dat is ook zo, maar het gekke is dat twitteraars elkaar af en toe ook in ‘real life’ opzoeken. Zo was er afgelopen jaar bijvoorbeeld een ‘tweet-up’  in Nieuwe Energie in Leiden, waar een heleboel Leidse twitteraars bij elkaar kwamen om zo maar eens kennis te maken. Dat alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Daar heb ik @_Caryn en @manmetbril ook ontmoet. Even met elkaar gesproken, even kennis gemaakt. Gewoon ongedwongen, heel leuk en heel gezellig. Natuurlijk kwam ik daar ook nog andere twitteraars tegen, maar omdat ik in de file had gestaan was ik een beetje laat om heul veul kennis te maken.

Zo zie je dat twitteren je leven op allerlei manieren kan verrijken. Het ligt er maar aan hoe je er zelf in staat.

@_Caryn en @manmetbril, ik wens jullie een hele fijne dag en een geweldig huwelijk toe. Dat jullie de magisch grens van een 50-jarig huwelijk maar mogen bereiken.

 

 

2 gedachten over “Vandaag trouwen @_Caryn en @manmetbril

  1. Tja, ik heb puur uit belangstelling ooit een account aangemaakt, maar nog nooit getwittert. Maar heb dan ook geen aaifoon waar je dat allemaal ziet binnenstromen. En zou me dan ook te veel worden, die stroom van berichten.

    Heb al moeite mijn favorite tv programma’s bij te houden die op diverse media zijn en worden opgeslagen alle dagen (download, kabel, satelliet).

    Zachi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *