Nog meer films kijken

Op dit moment zitten HW en eega weer in de grote hal van Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. We gaan opnieuw 2 films kijken, nadat we gisteren al vijf andere films hebben gezien.
Zowel gisteren als vandaag lekker door de kou naar Leiden Centraal stappen en zo langzaam richting filmfestival komen. Dan in de rij voor de zaal wachten totdat de deuren open gaan en je een goede plek kunt bemachtigen.
Tussendoor een paar koffiepauzes en een langere dinerpauze. Voornamelijk in het donker zittend, terwijl de zon buiten uitbundig schijnt, HW en eega lijken wel gek. En dan ’s avonds laat weer met de trein huiswaarts.
Gisteren hebben we de laatste film laten schieten, anders konden we pas met de trein van één uur terug en dat vonden we een tikkie te laat.
Vanochtend dus weer vroeg op voor de eerste film om 9.45 uur en straks nog eentje. En dan weer terug, want vanavond zitten HW en eega bij de première van Eric Vloeimans nieuwste werk in de Marekerk.
De filmbesprekingen houden jullie nog even te goed, die komen in het weekend.
Dit alles even in het kader van een blogje tussendoor.

Advertenties

One Reply to “Nog meer films kijken”

  1. Mooi HW zo te lezen hebben jullie er weer van genoten. En die zon gaat nog weleens schijnen dit jaar. Het filmfestival in Rotterdam is maar eenmalig, lijkt me de juiste keuze om binnen te gaan zitten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.