Goedkope aanbiedingen, doet u daar ook aan?

Maak jij ook wel eens gebruik van goedkope aanbieders op Internet. Zoals bijvoorbeeld iBOOD, dat je elke dag een verse aanbieding stuurt. en waarbij je vaak wel tot 50 procent korting krijgt.

Zo heb ik onlangs twee heerlijke Brinkhaus Duvet de Luxe kussens gekocht, voor het edele prijsje van 37 euro. Terwijl het elders op Internet 85 euro kost. En dat is voor minder dan de helft.

Een andere dagelijkse aanbieder van koopjes is Groupon. Daar hebben ze ook elke dag een andere dagdeal. Dat is dit keer een milkshake of tostie voor de helft van de prijs. Bij Make-a-Shake in Leiden, om de hoek zogezegd.

Ik heb van Groupon nog vouchers liggen voor ‘Vlinders aan de Vliet’ in Leidschendam, een grote vlindertuin. Kun je ook voor de halve prijs naar toe, met gratis een kopje koffie met cake toe.

En ik heb nog een 3-gangen menu van restaurant Nori in Den Haag liggen. Ook al weer zoiets lekkers voor de halve prijs.

Zo bezien biedt het internet ons heel veel kansen voor koopjes. Maak jij daar ook gebruik van of gebruik je andere aanbieders. Voor tips hou ik me natuurlijk aanbevolen.

6 thoughts on “Goedkope aanbiedingen, doet u daar ook aan?

 1. Ik gebruik die aanbiedingen eigenlijk nooit, toch eens op gaan letten.
  ik ken wel toevallig de site goeiemode die elke dag een ander kledingstuk aanbied.
  Nog nooit iets gekocht maar kam ik via twitter opeens achter.

 2. Ik krijg iedere dag een andere aanbieding van Onedayonly in de mailbox. En als het iets is wat me lijkt, koop ik het wel. Er zijn dagelijks twee aanbiedingen, n.l.ook nog een ‘For her’. Vandaag twee boxen met elk 5 dvd’s Engelse en Duitse cinema. Topfilms. Samen 17,95!

 3. Ik maak weinig of geen gebruik van internet aanbiedingen, misschien toch eens kijken. Zo’n restaurantbon bijv. lijkt mij wel iets.
  Hoe betaal je dat? acceptgiro of creditkaart?
  Ik zou nooit met een creditkaart betalen voor internetbestellingen.

  gr eva

 4. Ik ben een antitroepkoper. Aanbiedingen zijn prima, maar het moet wel spul zijn dat ik op dat moment nodig heb. Kussens haal ik bij de Hema voor 6 euro. Als die in de reclame zijn, dan wil ik best voor hetzelfde geld 2 kussens meenemen. Geldt ook voor de meeste andere dingen. Ik moet alleen oppassen voor 2 pakken koek voor de prijs van 1. Die 2 pakken gaan bij mij net zo snel op als dat ene pak. Buiktechnisch een dikke afrader. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: