Intieme muziek van Alex Roeka en Maarten Kooijman, in een huiskamer

Alex Roepka met Maarten Kooijman

Niet zo lang geleden was ik bij een huiskamerconcert, Live in Your Living Room, zoals dat dan mooi heet. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen wat zo’n huiskamerconcert behelst. Gewoon een concert bij iemand in de huiskamer. Iemand die daarvoor zijn huiskamer beschikbaar stelt, met artiesten die daar dan willen spelen. Akoestisch uiteraard, want ja, als je een hele band in je huiskamer installeert met versterkers en geluidsboxen, dan staat de politie redelijk snel voor de deur (denk ik, tenzij de hele buurt is uitgenodigd).

Anyway, kort geleden waren HW en eega bij zo’n huiskamerconcert in die prachtige nieuwe wijk van Leiden, toepasselijk Nieuw Leyden geheten. Daar traden twee uitstekende Nederlandse singer-songwriters op. Dat waren Alex Roeka en Maarten Kooijman (oud gitarist van de band Johan). Heerlijk relaxte akoestische muziek van twee prima muzikanten.

Luister en geniet van de twee filmpjes die ik van beiden maakte.

Een gedachte over “Intieme muziek van Alex Roeka en Maarten Kooijman, in een huiskamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.