Intieme muziek van Alex Roeka en Maarten Kooijman, in een huiskamer

Written by:

Alex Roepka met Maarten Kooijman

Niet zo lang geleden was ik bij een huiskamerconcert, Live in Your Living Room, zoals dat dan mooi heet. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen wat zo’n huiskamerconcert behelst. Gewoon een concert bij iemand in de huiskamer. Iemand die daarvoor zijn huiskamer beschikbaar stelt, met artiesten die daar dan willen spelen. Akoestisch uiteraard, want ja, als je een hele band in je huiskamer installeert met versterkers en geluidsboxen, dan staat de politie redelijk snel voor de deur (denk ik, tenzij de hele buurt is uitgenodigd).

Anyway, kort geleden waren HW en eega bij zo’n huiskamerconcert in die prachtige nieuwe wijk van Leiden, toepasselijk Nieuw Leyden geheten. Daar traden twee uitstekende Nederlandse singer-songwriters op. Dat waren Alex Roeka en Maarten Kooijman (oud gitarist van de band Johan). Heerlijk relaxte akoestische muziek van twee prima muzikanten.

Luister en geniet van de twee filmpjes die ik van beiden maakte.

Eén reactie op “Intieme muziek van Alex Roeka en Maarten Kooijman, in een huiskamer”

  1. Xiwel avatar
    Xiwel

    Roerka hoorde ik voor het eerst een paar jaar terug op de Duitse radio (DLF), terwijl ie gewoon in mijn provincie woont. Ik hou wel van dit soort troubadours.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: