Lang geleden al weer, hoewel, wat is lang?

Bijna een maand is er geen bericht van mij verschenen. Was de bron opgedroogd, waren de inktpatronen op? Niets van dit alles, het was gewoon heel druk.

Ik heb heel veel dingen gedaan, gezien, ervaren, geproefd, gevoeld en zelfs geroken. Kortom, een goed bestede tijd. Vind ik zelf. En daarom had ik weinig tijd om te schrijven of om de blogs van anderen te lezen (sorry, folks!).

Wel nog aardig wat foto’s liggen en ook nog een paar mooie filmpjes. Ik ga in ieder geval proberen om dat voor jullie zichtbaar te maken, de komende weken. Want deze week is het ook al weer aardig gevuld. Dinsdag de Stadzomernachtsdroom en donderdag en vrijdag het Logeion communicatiecongres, met als thema “24/7”. Met op de donderdagavond als toetje de “PechaKuchaNight”.

En dan ook nog de Lakenfeesten het komende weekend en Parkpop in Den Haag. Het houdt niet op. Vandaar dat het soms druk is, hoewel ik het mezelf aan doe natuurlijk.

Daarom even jullie aandacht voor het prachtige Alfabetgebouw dat aan de Minervahaven in Amsterdam staat. Het is een verzamelgebouw voor de creatieve industrie. Je ziet de letters van het alfabet, daarachter zit de werkruimte met de toevoeging A of B of W. En het huisnummer is 52. Dus als je bovenin zit achter de C, dan is je adres Minervahaven 52C. Mooi toch? En inventief. Een idee van het beroemde architectenbureau MVRDV uit Rotterdam.

3 gedachten over “Lang geleden al weer, hoewel, wat is lang?

  1. Heej, ik wist niet dat dit grappige gebouw daar staat!
    Heel bijz\onder, ik ga er vast eens een kijkje nemen en natuurlijk vastleggen!
    gr eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *