Vakantie dag 1

Eergisteren, zaterdag 21 juli, was de eerste dag van de vakantie van HW en eega. Zonder plannen nog, maar wel drie weken zonder te werken, althans voor een werkgever. 13 augustus is de eerste werkdag weer waarop ik me weer bij “de baas” moet melden.

De eerste werkdag was ook een dag waarop ik weer dienst had in het BiL Point, het ‘zenuwcentrum’ van Beelden in Leiden. Van 12 tot 3 uur in de Nieuwstraat, dit keer met redelijk weer. Daarvoor nog even snel naar de AH XL voor de wekelijkse boodschappen, kortom toch wel een drukke dag. In het BiL Point was de beheerder van de Kortlangstichting, een nicht van Cees Kortlang, druk bezig met het herinrichten en aantrekkelijker maken van de presentatieruimte. Want de afgelopen weken was wel duidelijk geworden dat er best wel veel belangstelling was voor het werk van Kortlang.

Na afloop van de BiL Point dienst nog even door de stad gelopen, twee loempiaatjes gegeten, buiten in het tuintje kranten gelezen en ‘s avonds naar “Melancholia” van Lars von Trier gekeken. Maar daarover afzonderlijk meer.

2 gedachten over “Vakantie dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *