Vakantiedag 13: Zomernip en goud

Tafelen bij Verboden Toegang

Na de heerlijke dag in Amsterdam was het weer op vakantiedag 13, donderdag 2 augustus, ietwat omgeslagen. Een beetje frisser en wat meer hemelwater. Maar gaandeweg de dag klaarde het op en werd het opnieuw een aangename dag.

Na een vroeg bezoek aan de apotheek en Neuteboom (bekend voor de kenners) in Hazerswoude, en ja ik moet me nog steeds bij een Leidse apotheek aanmelden, was het rond 16 uur tijd om te beginnen met de Zomernip. Deze Zomernip is een bijeenkomst van leden van New Older, een community binnen het voetbalmanagerspel Hattrick. Ik speel Hattrick al sinds 2003 en het leuke is dat er binnen het spel allemaal fora en communities zijn, waarvan sommigen ook daadwerkelijk in real life bij elkaar komen.

Het GOUD is binnen!!

Zo is de Zomernip een initiatief binnen New Older, een afsplitsing van de community Older (Ouwe Lullen Denktank en Relaxhuis). De meetings en minimeetings zijn altijd vreselijk gezellig, zo ook dit keer. We begonnen de Zomernip op het terras van Babbels, waar een heel attente bediende jongedame de stand van de drank in de glazen goed in de gaten hield. Zo werd voorkomen dat de aanwezigen zonder drank kwamen te zitten. Na een paar uurtjes te hebben genipt werd het tijd om een hongerklop te voorkomen en wandelden we genoeglijk in het avondzonnetje naar Verboden Toegang.

Aldaar werd van de spijzen en dranken genoten, waarbij tussendoor de eettafel even werd verlaten om het goud van onze Ranomi te aanschouwen. Dit goud zorgde voor een nationale opluchting, want heel Nederland begon zich zorgen te maken over de medaillespiegel.

Tot slot nog nagenipt op het naastgelegen terras van l’Espérance. Het was een gezellige dag met een gouden randje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *