Vakantiedag 14: klussen, kranten en spelen

Na de Zomernip van donderdag 2 augustus was de dag er na, vakantiedag 14, vooral bedoeld om bij te komen. Immers, de rijkelijke besprenkeling van de diverse hapjes had wel zijn sporen achtergelaten. Maar dat geeft weer een kans aan andere dingen, zoals een paar kleine klusjes in en rond het huis.

Allereerst moesten, in opdracht van eega, aan de voorgevel plantgeleiders worden opgehangen voor de blauwe druif, die anders nogal wild opgroeit (doen blauwe druiven altijd :-)). Ladder uit de schuur, boormachine in de aanslag en hoppa, boren maar.

Daarna was het tijd voor het vogelhuisje, dat achter het huis moest worden opgehangen. Hopelijk zien we daar de komende tijd de meesjes of vinkjes een plekkie zoeken. Dat lijkt ons leuk, een beetje vogeldrukte om het huis. Dat hadden we vroeger in Hazerswoude ook.

Toen alle klusjes achter de rug waren, was er tijd om wat te doen aan de achterstallige kranten. Inmiddels loop ik ongeveer een week achter met het lezen van de krant en dat hoort niet. Overigens wil ik altijd veel te veel lezen, maar dat doe ik zelf.

And last but not least weer voor de buis, voor de Olympische Spelen. Halve finale van Ranomi en de 10 km voor vrouwen. Succes voor Ranomi en de 10 km bleek een spannende aangelegenheid. En zo kwam er een einde aan weer een vakantiedag, nr. 14.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.