Vakantiedag 20: krantje, terrasje en balletje

En zo nadert het einde van de vakantie met rasse schreden. Vakantiedag 20 al weer, op donderdag 9 augustus. De eerste dag weer thuis na de drie dagen in het mooie groene Twente, met zijn heuvels en afwisselende landschap.

Nog even en we moeten weer aan de slag bij onze “bazen”. Maar eerst nog even genieten van de laatste dagen en het ziet er qua weer ook nog heel goed uit.

Deze donderdag werd dan zo’n ‘gewone’ dag, waarin de normale dingen werden gedaan. Zoals lekker krantjes lezen in de zonnige tuin, de administratie bijwerken en meer van dat soort dingen.
  

Nuttig en ontspannend en later op de middag nog even een terrasje gedaan bij Koetshuis De Burcht. En daarna rustig voorbereid op de halve finale hockey Nederland tegen Groot BritanniĆ«. De heren wel te verstaan. 
  

En wat een wedstrijd werd dat. Ongelooflijk mooi creatief spel van Nederland, na een beetje stroef begin, zorgde voor een massieve 9-2 overwinning voor de Oranjemannen. Het spel van de Nederlandse hockeyers deed in sommige opzichten denken aan het vroegere ‘totaalvoetbal’ van het Nederlands voetbalelftal in zijn beste dagen.

En met dit geweldige succes zag ik Churandy Martina net te kort komen voor een medaille bij de 200 meter. Desondanks hebben we natuurlijk enorm genoten van deze geweldenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: