Vandaagdedag: hockey, harde wind en niezend naar bed

Vandaag begin ik met een nieuwe rubriek, Vandaagdedag. Daarin komt dagelijks mijn wedervaren in de wereld van morgen (en soms gisteren).

Om te beginnen een foto, die ik gisternacht maakte. Een gitzwarte nacht, waar de maan prachtig doorheen sijpelde. Met als gevolg sprookjesachtige wolkenrijen. Uiteraard in het echt nog veel mooier dan deze foto laat zien.

Vandaag deed ik ook verslag van de herenhockeywedstrijd tussen HDS en HCA (uit Alphen). Radiowerk voor Alphen Stad FM, de lokale omroep van Alphen, Rijnwoude en Boskoop. De wedstrijd vond plaats in het verre en voorname Den Haag, om precies te zijn op het sportpark Madestein.

De eerste helft speelde zich af onder een stralend blauwe lucht, prachtig herfstweer. Helaas zorgde dit voor een verkeerde inspiratie bij HCA, want zij stonden al na zeven minuten met 2-0 achter. De rest van de wedstrijd was eigenlijk steeds een inhaalrace. Bij de stand 3-2 voor HDS leek het er even op dat HCA kon aanhaken, maar uiteindelijk verloren de Alphenaren met 4-2.
Daarna de donkere tocht terug, vanuit het verre en vreemde Madestein naar Leiden. Waar het na een heerlijke maaltijd goed uitbuiken was bij Studio Sport. Met genoegen gekeken naar de overwinning van Feyenoord op AZ. Het gaat steeds een stukje beter met de Rotterdammers.

En ik wilde de avond afsluiten met de dubbele aflevering van Penoza, serie twee, maar ik bleek toch een flinke verkoudheid te hebben opgelopen, dus lekker onder de wol met een Eppo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.