Vandaagdedag: werken en beelden in Leiden

Na gisteren met een ‘dikke keel’ en een ‘loopneus’ het bed te hebben opgezocht, was de situatie deze ochtend een stuk beter. Weliswaar nog wat gehoest en gesnuif, maar het ging wel weer.

Dus het broodtrommeltje fluks gevuld en naar Hazerswoude-Rijndijk voor de dagelijkse arbeid. Schrijven aan een college-advies over de overgang van de RijnstreekHopper naar de Regiotaxi Holland Rijnland.

Daarna een paar andere zaken afgewikkeld, het broodtrommeltje leeg gegeten en naar Alphen vertrokken voor een overleg over de begeleiding van vluchtelingen na de fusie van Alphen, Boskoop en Rijnwoude. Nu doen we de dingen allemaal op een eigen manier en dat moet straks op een en dezelfde wijze gebeuren. Interessant en verduidelijkend gesprek.

Beelden in Leiden 2012Dan naar Leiden, waar ik de postbussleuteltjes van Beelden in Leiden moet omwisselen. Iemand van PostNL was op de lumineuze gedachte gekomen om het slot te vervangen. Uiteraard na een klacht van mij, maar ik had helemaal nooit een klacht ingediend.

En dan is het weer tijd voor de bestuursvergadering van Beelden in Leiden. Een gevulde agenda die in twee uur moet worden afgerond. Op de agenda o.a. de opzet van het educatieplan, een concept communicatieplan en het concept projectplan, mede bedoeld voor fondsenwerving.

Deze vergaderingen verlopen altijd heel geanimeerd, met een wijntje, een stokbroodje en lekker beleg. Feitelijk is het geen lunchvergadering maar een dinervergadering. En wonder boven wonder zijn we ruim binnen de gestelde tijd klaar. Dat is nog eens effectief vergaderen.

Om tenslotte met het krantje nog even de avond af te sluiten. Op naar morgen!

Een gedachte over “Vandaagdedag: werken en beelden in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *