Vandaagdedag: de Kerstgedachte

Chrizzieman- Tháts a nice dinner table! ...Het wordt weer tijd om aan de Kerstdagen te denken. Onze Kerstdagen zijn inmiddels ingevuld. Hiernaast zie je een impressie van hoe wij onze eerste Kerstdag denken te vieren, samen met invité’s uiteraard.

Natuurlijk houden we het menu nog even geheim. Alvorens aan tafel te gaan, onderhouden wij de invité’s met ‘small talk’ en ‘chatter’. Uiteraard met een goed aperitief en een smakelijke amuse.

After dinner lekker uitbuiken met een goed gesprek, onder het genot van een fraaie espresso aangevuld met een smeltende chocosurprise.

De Tweede Kerstdag wordt een genoeglijk onderonsje. Een rustige dag waarbij een bezoek aan een Kerstfilm zeker niet uitgesloten wordt. Mogelijk The Hobbit: An Unexpected Journey, het vervolg of liever gezegd de prequel van de In de Ban van de Ring serie.

Het menu van deze dag is inmiddels ook bekend. Dit ziet er als volgt uit:

  • Garnalenbisque. Een romige soep van Noordzeegarnalen met cognac en versie bieslook, geserveerd met ambachtelijke broodjes en verse kruidenboter.
  • Kalfs-truffelrollade. Een roségebraden kalfsrollade van Twents kalf, gevuld met een tapenade van truffel en verse kruiden, geserveerd met een stamppotje van aardappelen en verse dragon en courgetterolletjes gevuld met geitenkaas en bacon.
  • Citroenmascarpone. Een romige citroenmascarpone met in cognac gemarineerde grapefruit en Italiaanse koekjes, geserveerd met een verrassing van chocolade.

Het spijt me u te moeten meedelen dat er niet meer gereserveerd kan worden 🙂

HelloFresh - De HelloFresh Kerstbox

2 gedachten over “Vandaagdedag: de Kerstgedachte

    1. Hahaha, ja dat is British royalty, Windsor Castle, een staatsbanket. Even wat anders dan ons Huis van Oranje….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *