Vandaagdedag: Swingend het jaar uit met het New Rotterdam Jazz Orchestra en Anton Goudsmit

New Rdam Jazz Orchestra | New Rdam Jazz OrchestraAfgelopen zaterdag, 29 december, speelde het New Rotterdam Jazz Orchestra in de Qbus in Leiden. Met als speciale gast Anton Goudsmit, gitarist extraordinaire. Het werd een memorabele avond in de Qbus, voor rond de 150 enthousiaste toeschouwers.

Het New Rotterdam Jazz Orchestra bestond deze avond uit 12 excellente muzikanten, die speelden alsof hun leven ervan afhing. En dat moet ook wel, als Anton Goudsmit in de buurt is. Want die wil alleen maar de sterren van de hemel spelen en dan moet je wel mee. De muzikanten waren Rob van de Wouw en Jan van Duikeren (trompet); Louk Boudesteijn (trombone); Juliane Gralle (tuba); Morris Kliphuis (hoorn); Cyrille Oswald (saxen); Bart Wirtz (saxen, fluit); Miguel Boelens (saxen); Tini Thomsen (klarinetten, bartitonsax); Mark Schilders (drums); Johan Plomp (bas);  Reinier Baas (gitaar).

En voor de weters, maar ook voor de niet-weters, een filmpje van het optreden in de Qbus. Geniet, maar met mate 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *