2013 – de voornemens, hoewel ehhh…..

Goede-voornemensBij het begin van een nieuw jaar nemen heel veel mensen zich voor om iets beter te gaan doen. Een ietsje afvallen, een beetje minder snoepen, een ietsiepietsie meer bewegen, een tikkeltje aardiger zijn voor de medemens. Nou ja, zo kun je onnoemelijk veel en lange lijstjes maken.

Ik heb dat zelf ook wel gedaan, maar moest over het algemeen constateren dat er meestal niets van terecht kwam. Meestal omdat ik de goede voornemens al weer snel vergeten was. Immers, ze staren je niet elke dag aan.

Dus, wat moet ik in 2013 dan. Niets, helemaal niets? Ja, mensen, ik moet helemaal niets. Ik hoef niet beter te worden dan ik al ben. Waarom zou ik dat moeten en van wie eigenlijk. Dus geen voornemens voor 2013. Jammer voor jullie, kunnen jullie mij daar over een jaar ook niet op afrekenen (en ik mezelf eigenlijk ook niet).

Wat dan wel in 2013?

  • 2013 wordt wel het jaar van de nieuwe woning van zoonlief in Manado, plus de tweede verjaardag van kleinzoon Ellyezer.
  • 2013 wordt ook het jaar van de tweede Beelden in Leiden, nog beter en mooier dan de eerste tentoonstelling.
  • 2013 wordt ook het laatste jaar van de gemeente Rijnwoude (en kan ik naar weer een nieuwe werkgever toe).

Kortom, 2013 wordt gewoon een geweldig mooi, inspirerend, dynamisch, crisisvrij en vooral kleurrijk jaar!!!

2013

Een gedachte over “2013 – de voornemens, hoewel ehhh…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *