Nieuw thema voor blog

itheme2-product-imgSinds vandaag gebruik ik een nieuw thema voor dit blog. Ditmaal het iTheme2 thema van Themify. Dit thema geeft een grote vrijheid in het zelf maken en inrichten van het blog. En dat alles met een heel simpel ‘drag & drop’ menu waarin je modules kunt plaatsen.

Ik heb daar zelf nog niet mee gespeeld, dat gaat nog wel komen. En mooie mogelijkheid vond ik de balk bovenin, waar je een overzicht kunt geven van oudere posts.

Het vorige thema had meer een krantachtige lay-out, met een zijbalk links waarin oudere posts stonden. Op zich prima, maar het maakte het leesbeeld wel drukker. De nieuwe lay-out is volgens mij rustiger. Hopelijk vinden jullie als lezer dat ook.

De komende tijd zullen er nog wel aanpassingen komen. Voor mij een ontdekkingsreis, voor jullie als lezer een over-de-schouder meekijk ervaring.

Een gedachte over “Nieuw thema voor blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *