Nog 4 dagen AquaHortus

banneraquahortusTot en met 27 september kun je nog in de Leidse Hortus botanicus terecht om daar te genieten van de AquaHortus 2015.

De AquaHortus is een immens grote tentoonstelling van aquaria en terraria. Er staan, zowel binnen als buiten, meer dan 500 grote en kleine bakken met vissen, reptielen, planten en nog veel meer. Je komt eigenlijk ogen te kort om alles te kunnen zien. Een middagje is veel te weinig om zo veel te kunnen zien.

Organisator is de LATV de Natuurvriend, die reeds in 1933 voor het eerst in de Hortus exposeerde. Omdat deze vereniging dit jaar het 85-jarig bestaan viert en de Hortus 425 jaar bestaat, heeft men met behulp van vele andere partijen een grootse tentoonstelling te organiseren.

Ik was afgelopen dinsdag op bezoek en ga deze week zeker nog een keer kijken. Voor het te laat is. Vind je vissen, leguanen en kikkers mooi en interessant, kom dan nog gauw een kijkje bij deze kleurrijke dieren nemen. Het kan nog tot en met zondag.

Hieronder een paar plaatjes vanuit de kassen.

IMG_0511

IMG_0514

IMG_0512

IMG_0513

 

One thought on “Nog 4 dagen AquaHortus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: