Werkend Leiden

Ondanks het prachtige en warme zomerweer wordt er in Leiden hard gewerkt. Het lijkt wel of alle huiseigenaren opdracht hebben gegeven om het houtwerk weer eens van een nieuwe verflaag te voorzien. Of om het voegwerk nog eens te inspecteren en te verbeteren.

Daarnaast heeft Burgy het grote pand (met aanpalend pand) op de hoek van het Plantsoen en de Plantage helemaal gerenoveerd en omgebouwd naar appartementen. Luxe appartementen uiteraard met een behoorlijk prijskaartje. Denk aan 7 tot 8 ton. Maar de buitenkant ziet er wel weer heel mooi en bijzonder uit. Vroeger zat hier een onderdeel van Gemiva (zorgorganisatie voor mensen met een beperking – vroeger noemden we dat geestelijk of lichamelijk gehandicapten, maar dat kan niet meer). En nog verder daarvoor was het natuurlijk een grote stadsvilla.

Hieronder een aantal foto’s van werkzaamheden binnen een paar honderd meter afstand van mijn huis. Ook wat foto’s van de ondergrondse parkeergarage in aanbouw op de Garenmarkt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: