Zomers genieten, deel 2

Een rondje Vlietlanden is meestal een mooi genoegen. Zeker als de hemel diepblauw kleurt en de wind een aangenaam briesje is.

Opera Momentopname_2018-08-13_175129_www.strava.com

Met de fiets is het een lekker tochtje. Het Vlietland is een natuurgebied, dat deels voor de recreatie bestemd is en deels een echt natuurgebied is. Het is in 1970 begonnen als zandwingebied en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste recreatie- en natuurgebieden van Nederland. Het bestaat uit drie meren, met daaromheen bossen, kreken, ligweiden en een parkachtig landschap. Je kunt er fietsen, kamperen, kanovaren, zeilen, wandelen, paardrijden, vissen en nog veel meer.fullsizeoutput_15fb

Het is inmiddels een geweldig mooi gebied geworden, waar ‘s-zomers heel veel mensen op af komen.

Door de grote droogte is de grond wel helemaal hard geworden en het gras bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *