Vietnamees complot ontdekt in Leiden

Recent is, na enig onderzoek, een Vietnamees complot in Leiden ontdekt. Opvallend is dat de betrokken Vietnamezen zijn vertrokken, zonder enig bericht achter te laten.

Het gevolg van het complot was in Leiden goed te zien. Menig Leids burger zwierf doelloos en met holle ogen door de stad, op zoek naar dat wat miste. Hulporganisaties hebben zich over enkele geheel verdwaasde Leidenaren ontfermd. Zij zullen een aanpassingstraject aangeboden krijgen.

Opvallend is dat van de betrokken Vietnamezen geen spoor is achtergebleven. De laatst bekende plekken zien er geheel verlaten uit. De gemeente gaf desgevraagd aan ook overvallen te zijn door de gebeurtenissen.

Hopelijk komen de verkopers van de Vietnamese loempia’s snel terug van hun welverdiende vakantie. Eindelijk weer even naar het vader- dan wel moederland na de coronaperiode.

Dan komt er ook een einde aan mijn lijden.

%d bloggers liken dit: