Films, films en nog eens films

Beste bloglezer, hierbij wil je al vast waarschuwen voor de komende anderhalve week. Want in die periode tref je hier alleen maar verhaaltjes aan over de films die ik in die tijd ga kijken tijdens het Leiden International Film Festival (en jawel, alles moet tegenwoordig in het Engels).

Zoals al eerder gemeld ga ik in totaal 10 films bekijken, van animatiefilms tot komedie tot spannend tot ontroerend tot dramatisch. En dat is precies het mooie van films: je kunt even ontsnappen aan de wereld van nu. Je kunt wegzwijmelen, je kunt een traantje wegpinken, je kunt hartelijk lachen (gniffelen is ook toegestaan) en niet te vergeten, een goede film kan je aan het denken zetten.

Dat alles en misschien nog wel meer de komende anderhalve week. Ik kijk er al vast naar uit.

One thought on “Films, films en nog eens films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: