Site pictogram Herman Willems Dagelijkse Dingen

Het is weer tijd voor de jaarlijstjes

Het is weer tijd voor de jaarlijstjes. Iedereen publiceert die tussen Kerst en Nieuwjaar, maar ik doe dat nu eens op de eerste dag van het nieuwe jaar. Voor mij is het overigens de eerste keer, want ik heb nooit eerder bijgehouden wat ik heb gezien en gelezen.
Ik heb dit jaar veel mooie films gezien, zowel in de bioscoop als op de tv. In totaal heb ik 37 films gezien, waarvan 30 in de bioscoop. Uiteindelijk komen films toch het beste tot hun recht op een groot doek met breed geluid.
Ik heb in 2022 ook veel series gezien via de diverse streamingdiensten. In totaal 45 seizoenen van verschillende series, met daarnaast nog 7 miniseries (dat zijn series die na een beperkt aantal aflevering zijn afgelopen).
Qua boeken is het ietwat achtergebleven, 14 stuks in totaal. Maar ja, een mens heeft maar beperkt tijd (of je moet de tijd anders besteden, ja ja ik weet het).

Mijn beste films
Mijn beste series
Mijn beste boeken

Beste bloglezer, hier moet u het mee doen. Dit zijn mijn lijstjes voor het jaar 2022. Hoe 2023 gaat verlopen, geen idee. Dat zien we dan wel weer.

Mobiele versie afsluiten