De eerste lentedag in de winter

De eerste lentedag in de winter, zo kun je de zondag wel noemen. Want wat is het een prachtige dag met veel zon en een aangenaam temperatuurtje.
Een ochtend die echt uitnodigt om weer eens een rondje Cronesteyn te doen. Het is nog redelijk rustig in de ochtend maar als we even na elven weer naar huis lopen, stromen de vele wandelaars en hardlopers toe.

De zon schijnt mooi in het water en zorgt voor glans en glinstering alom. De rietpluimen hebben een zacht-zilveren glans en wiegen geruisloos in de zwakke wind. De knotwilgen zijn geknot en de vogels tierelieren gedempt. Alleen de ganzen tonen zich luidruchtig.

Het is een prachtige ochtend en die wordt in de middag nog mooier als mijn cluppie Feyenoord nog steeds koploper blijft met eenzelfde aantal punten voorsprong. Kortom, de eerste lentedag in de winter.

2 gedachten over “De eerste lentedag in de winter

  1. van harte met je cluppie 🙂
    ja het is niet echt winter hé , en of dat er nog komt , voorlopig niet
    gewoon genieten van de mooie dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *