Feest in het Plantsoen

Afgelopen zondag was het feest in het Plantsoen. Afgezien van het prachtige zonnige weer was het weer tijd voor het traditionele buurtfeest van het Buurtcomité Hogewoerd e.o. Even traditioneel wordt dit jaarlijkse festijn samen met de studenten van SSR, wier sociëteit midden in de wijk is gelegen.

Voor de kinderen staan er springkastelen, voor de ouders hapjes en drankjes. Uiteraard met studenten achter de tap. Omdat het buurtfeest precies op de route ligt van het Singelpark komen er ook meerdere verraste wandelaars langs. Even genieten van de drankje en de muziek van een zanger, begeleid door een gitarist. Heerlijk vertoeven in de schaduw van de grote bomen en even bijpraten met buurtgenoten.

En op het gras aan de singeloevers wordt driftig genoten van de overvloedige zonnestralen, hopelijk wel met goed ingesmeerde huid. En het water van de singel wordt door velen, oud en jong, gezien als een verfrissend zwembad.
Kortom, het was feest in het Plantsoen.

5 thoughts on “Feest in het Plantsoen

  1. altijd fijn die buurtfeestjes Herman , zo leren de bewoners elkander goed kennen , mooi weer is dan altijd aangenaam
    fijne middag groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: